tiistai 12. tammikuuta 2010

Deigners Guild ja Tapettitehdas

Eilen kävimme täällä:
Tammisaaren vanhassa kaupungissa sijaitsevassa huonekalujen verhoiluliikkeessä. Liikkeen ohella toimii sisustuskankaiden myymälä. Palvelu oli mitä parhainta ja valikoima iso.
Liiankin iso.
Ei tullut hankittua mitään, kuten ei ollut tarkoituskaan. Remontti on vielä sen verran vaiheessa, että ei pitkään aikaan pääse itse sisustukseen. Suunnittelua siis vaan.

Jotain valmistakin on ja yksi niistä on ruokailuhuone. Siellä meillä on valko-kultaiset kukalliset tapetit Osborne & Littleltä. Tapetit näkyy taustalla kuvassa "Hame" -otsikon alla. Myyjä suositteli raitaa kukkien rinnalle. Itse en ole koskaan raidasta tykännyt, mutta näiden värit miellyttivät.

Kuvat Designers Guild
Kivoista väreistä huolimatta luulen, että meille ei siltilkään tule raitaa.


Tytön huoneeseen tulee vaaleanpunaista ja pinkkiä tapettia. Sama tapetti kahdessa eri värissä. Nämä siis jo hankittu, vaikka tapetoimaan päästään aikaisintaan ensi kesänä. Lisäksi vanhaan kunnostettuun hyllykköön tulee takalevyyn tapettia Tapettitehtaasta.

Valitettavasti ei ole kuvaa tuosta ensimmäisestä tapetista, mutta Tapettitehtaan tapetti on tämä:


Kuva Tapettitehdas
Väritys siis on vaaleanpunaista paljon, yksi seinä kirkasta pinkkiä ja hyllykön takaseinässä vihreää eri sävyissä. Tuolla eilisellä reisulla ihastuin tähän Designers Guildin mattoon.
Värikin olisi juuri sopiva. Mietin vaan, että kyllästyykö vihreään, tai limehän tuo lähemmin on. Toisaalta, tuota mattoa meille ei jokatapauksessa ole tulossa, hinta yli 1500 euroa on aivan liian paljon. Ehkä päädytään toiseen, edullisempaan, limeen mattoon, kun jotenkin jäi kokonaisuus ajatuksissa miellyttämään. Vaaleanpunaista en ainakaan halua. Vaikka sanoinhan aikaisemmin, että ei missään nimessä vaaleanpunaisia tapetteja, mutta osuikin kohdalle liian herkulliset ohitettavaksi.

Pitää mennä tapettinäytteiden kanssa ensi kesänä uudestaan. Meillä ei ole missään huoneessa vielä verhoja, sohvatyynyt menevät uusiksi ja mattojakin uupuu. Hankitavaa siis on paljon

Pari kuvaa ehdin matkalla napata ennen kuin akku (taas) loppui.

Olen pahoillani alleviivauksesta, en saa sitä pois!

Ei kommentteja: