maanantai 11. tammikuuta 2010

Ensimäinen kudonta

Tasaa keskelle
tai ei nyt ihan ensimmäinen. Kudoin joskus vuosi sitten muutamat vaippahousut hahtuvasta ja innostuttuani tein vielä muutaman pötkön mallisen imun. Mutta tästä työstä nyt. Kudoin tytölle hupparia ja kaikki meni mielestäni ihan hyvin siihen saakka, kunnes eteen piti lisätä pystyresorit. Ne veti molemmat etukappaleet kaarelle. Banaaneja ei siis todellakaan ollut tarkoitus kutoa. Suihkutin ne aika märäksi ja yritin suoristaa siinä kuitenkaan onnistumatta. Olisko kenelläkään mitään hyviä vinkkejä? Vai pitäisikö purkaa ja yrittää tehdä uudet? Huppuahan en ole vielä aloittanut, kun ohjeen mukaan alkaa pystyresorien puolestä välistä

4 kommenttia:

anana kirjoitti...

Heipsa, vastavierailulla uudessa blogissa :)

Kaunis villatakki :) En usko että resoria saa mitenkään tuosta suoristettua. Käytössä se voi toki venyä, riippuu ihan langasta. Jos haluat sen suoraksi, tee kokonaan uusi ja lisää jo alussa siihen silmukoita, en osaa tosin neuvoa kuinka paljon niitä pitäisi lisätä, mittaamalla ja laskemalla saanee aika lähelle. Toinen vaihtoeho on tehdä reosri isommillapuikoilla mutta sillon se on tietysti hieman eri näköinen kuin muut resorit. Tämän enempää minusta ei valitettavasti apua ole, nämä ovat ainoat keinot jotka tulevat mieleen :)

Pirjo kirjoitti...

Eli uusiksi menee... Ohjeessa neuvottiin tekemään pienemmillä puikoilla, mutta tein samoilla, kun ei mulla ole kuin yhdet :o)

Lastu kirjoitti...

Hei!

Kyselit kommentissasi resorista. Beipparin takin napituslista ei ole resorineulos vaan etukappaleiden yhteidessä neulottu neljän silmukan ainaoikein-reunus.

Valitettavasti en osaa antaa muuta neuvoa kuin silmukkamäärän lisääminen.

Takki on kyllä tosi kaunis, joten kannattaa nähdä purkamisen vaiva!

Pirjo kirjoitti...

Moi Lastu ja anteeksi etten ole kommentoinut...Luulin, että kommenteista tulee ilmoitus sähköpostiini, niin en siksi ollut huomannut näitä kommentteja aikaisemmin. Purettu on, mutta saa nähdä koska teen uudet.. Innostus vähän laantui ja nyt ehkä kokeilen kutoa tähän väliin jotain muuta.