tiistai 12. tammikuuta 2010

Hangossa

Eilen oltiin taas reissussa. Hangossa.
Hain tullista Australiasta Flirty Birdistä tilaamani hiuskorut. Nämä tulevat myyntiin liikkeeseen ja toimin
myös näiden maahantuojana. Ja nyt alkuinnostuksen saattelemana on pakko esitellä osa näistä täällä. Niin ihania ovat. Käsintehtyjä.Hiuspanta

Venyviä hiuspantoja ja yksi jumbopompula

Pieniä pompuloita.

Emilian synnyttyä joulukuussa 2008 pääsin tutustumaan ihanan rönsyilevään tyttömaailmaan. Emme etukäteen halunneet tietää onko tulossa tyttö vai poika. Sairaalasta kotiin päästyämme tilasin ensitöikseni kaikki ne tyttöjutut, jotka olin valmiiksi katsonut (mm. Cupcaken sydänhaalarin tälle talvelle) ja paljon muuta siinä sivussa. Esikoisen vauva-aikakin oli jo mennyt unholaan ja tilasin Australiasta näitä samaisia pompuloita ja pinnejä Emilialle. Ajatuksissani oli, että kesällä käytämme sitten mekkojen kanssa näitä... No, eihän ne hiukset sillälailla kasvaneetkaan. Eipä näitä vieläkään voi käyttää. Mutta sitten, kun voi, niin meillä on monet jo valmiina.

4 kommenttia:

Helmikkä kirjoitti...

Voi että :D! Mitä pompuloita!

Onko sinulla myös nettikauppa, josta näitä voisi tilata? Entä missä sinun fyysinen kauppa tulee sijaitsemaan, jos tulisimme pompulaostoksille :)?

Pirjo kirjoitti...

Moi, kauppa tulee Tammisaareen ja nettikauppa tulee myös. Se aukeaa joskus maaliskuun puolessa välissä, pari viikkoa kaupan avajaisten jälkeen. Mutta kyllähän tänne kannattaa kauempaakin tulla, jos ei pelkästään pompuloiden takia, niin onhan tämä niin ihana ja idyllinen kaupunki varsinkin kesäisin :o)

Pirjo kirjoitti...

Joku muukin oli jättänyt tähän tekstiin kommentin. Todennäköisesti vahingossa hylkäsin sen enkä nyt löydä sitä enää mistään. Olen pahoillani, yritän oppia käyttämään tätä paremmin :o)

SiniK kirjoitti...

Löysin kivan blogisi ja luin kaiken heti mielenkiinnolla, sillä meillä on ihan samanikäinen tyttö :)

Myös kauniit lastenvaatteet kiinnostavat ja odotankin jo innolla nettikauppasi avautumista. Voisihan sitä toki kesällä tehdä vaikka retken Tammisaareenkin...

Niin ja superihania pinnejä ja pampuloita!