maanantai 18. tammikuuta 2010

Neuvolakuulumisia ja epäonnen kangas


Tänään meillä oli neuvola. Kesällä siellä sanottiin, että tyttö on lyhyt & pullea, mutta nyt oltiin jo päästy keskimmittaisen ja sopusuhtaisen lukuihin.
78 cm ja 9 605 g.
Neuvola on niin kivan matkan päässä, että pulkkailemalla mentiin. Sen verran neuvolakäynti rasitti, että kotimatkalla Emilia nukahti pulkkaan, josta onnistuin heräämättä nostaa vaunuihin. Jatkoi uniaan vielä pari tuntia

Sain hyvin aikaa omaan puuhasteluun. Ompelin valmiiksi aikaisemmin aloittamani bodyn. Löysin joku aika sitten Eurokankaasta ihanaa Nanson lintutrikoota vaaleanpunaisena ja -sinisenä. Ompelin ensin sinisen ja hieno oli siihen saakka, kunnes aloin neppejä laittamaan poolokaulukseen. Tukikankaasta huolimatta trikooseen tuli reikiä jo kokeillessa miten nepparit toimii :o( Trikoo on todella löysää, mutta päätin kuitenkin tehdä poolokauluksen & nepittää. Eipä olisi kannattanut.
Onneksi on vielä vaaleanpunainen trikoo jäljellä.

Käyttöön body tuli kaikesta huolimatta

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Heippa!

Oikein sopusuhtaiselta teidän neiti näyttää ja mittojen puolesta onkin. Kuinkas vanha pikkuneiti on? Meidän 10kk tyttö on 79,5cm ja 7.65kg, ja on aivan liian hoikka, mutta minkäs teet.

Pitikin näiden mittojenkin puolesta kysyä, että minkä koon valitsit tytöllesi Cupcaken välikausitakista?

Pirjo kirjoitti...

Moi, vuoden ja 3 viikkoa. Totta, ei sille mitään voi, jos lapsi on hoikka. Ei kai ketään voi pakkosyöttääkään ;o)

Otin meille 86, toivon mukaan on sopiva. Nyt meillä on 80 CC:n talvihaalari ja mahtuu hyvin koko talven. Ehkä jopa ensi alkutalvenkin.

- A - d - é - a - kirjoitti...

Hei, niinpä on tämä netti mahdottoman ihmeellinen paikka. Löysin tämän blogisi Facebookin profiilisi kautta, pieni hetki sen jälkeen kun olin lähettänyt sinulle s-postia... Tervetuloa vierailemaan myös meidän neidin blogiin! -Tiina.L