perjantai 15. tammikuuta 2010

Saksofonia ja trumpettia

Kasper soittaa saksofonia kansalaisopiston puhallinorkesterissa. Nyt illalla hänen harjoitellessaan tuli mieleen tapahtuma viime syksyltä..
Kasperin harjoitukset ovat aika pitkän matkan päässä, niin odottelen aina siellä sen kaksi tuntia, kun ne kestävät. Yleensä on Emilia ollut mukana ja siellä konttaillut harjoitussaliin katselemaan vähän lähemmin.
Siellä sitten eräs kerta vanhempi mies, saksofonisti myös, katsahti ja sanoi, että tyttärelläni on ilmiselvä trumpetistin alahuuli!
Niin meillä on sanonta totinen torvensoittaja vaihtunut totiseen trumpetinsoittajaan


Tässä puhaltaja puhaltaa itsenäisyyspäivän konsertissa

Ja tässä näyte siitä miltä se trumpetistin alahuuli näyttää, että voitte vertailla kotona, josko teidän jälkikasvullanne olisi taipumuksia tuonne puhallinsoittimien suuntaan ;o)


Lopuksi vielä muistutus (itselle) siitä miten ihanaa aikaa talvi on. Takkatulen tuoksu ja tunnelma hakee vertaistaan, ja onhan niistä polttopuista muutakin iloa.


Meille on kotiutuneet Conversen pienen pienet tennarit ja Adidaksen kukalliset Superstarit. Niistä enemmin huomenna

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ompas teillä hurmaava poika ja suloinen prinsessa! :o)
Ja niin näyttää olevan ihan trumpetistin alahuuli, hih.

Sini kirjoitti...

Tulin heti vastavierailulle!Ihana blogi sinulla!Jos ei haittaa niin lisään sinut kans tuonne blogilistalleni. Meillähän on muutes melkein samanikäiset tytöt :) Saako udella, että mihin päin pistät tuon lastenvaateliikkeen?Siinä mahtaa olla itsehillinta tiukoilla, ettei kaikki ihanuudet päädy omaan kaappiin :)

Pirjo kirjoitti...

Mia, kiitos kiitos :o)

Sini, tottakai saa lisäillä. Mieluusti. Liike tulee Tammisaareen ja nettikauppa aukeaa myös joskus maaliskuun puolenvälin paikkeilla. Kyllä alkuun oli vaikea hillitä ja tulikin aika paljon tilattua extrakappaleita omaan käyttöön. Mutta nyt oon vähän saanut jarrua päälle ;o)

Ja anteeksi molemmille, kun en heti vastaillut. Laitin kommentteihin oman hyväksyntäni ja ajauksena oli, että pysyn sillai paremmin perässä ja ei mene kommentit ohi. Luulin, että kommenteista tulee ilmoitus sähköpostiin, mitä ei siis tule ja tästä sitten päättelin, että eipä minun kirjoitukset paljoa ketään kiinnosta :o) Mutta jatkossa siis tiedän missä käydä katsomassa josko joku olisi jotain kirjoitellut