torstai 11. maaliskuuta 2010

Nää on niin ihania... ja meidän neiti liian pieni

Siis Noa Noat...
Mä ottaisin meille nämä vaikka kaikki,
mutta koot alkaa 98:sta


No, toivottavasti jatkaa yhtä ihastuttavana,

niin mekin päästään parin vuoden päästä nauttimaan

Vaikka onhan meillä jo se yksi pari postausta
taaksepäin esitelty vihreä neulemekko.

Se on leveydeltään ihan ok,
helma tosin puolipolveen.
Siitä kuvia myöhemmin tytön päällä,

laitetaan se mun mamman 94 -vuotispäiville lauantaina.

Mutta tässä näitä tänään saapuneita
Sadetakkia tuli hempeän roosana ja tumman liilana

12 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Voi ääh, taas kun ihania! Yrittäkääs nyt avata se nettipuoti ja nopeasti ;))!

Sini kirjoitti...

Ihana tuo hempeän roosa sadetakki!Ensi vuonna meillekin olisi vasta sopivan kokoinen, pöh!

-Anni- kirjoitti...

Apua, siis ihana takki ja kumpparit ja kengät. Nyt se nettikauppa :)

SiniK kirjoitti...

Onpa kauniit sadetakki ja saappaat! Nuo voisi melkein hankkia jemmaan tulevaa varten, niin suloisia ovat :)

Anonyymi kirjoitti...

Roosa sadetakki on ihana! Olenkin sitä jäljittänyt erinäisistä paikoista mutta turhaan. Tuleeko näitä myyntiin nettikauppaasi?

MammaMia

Pirjo kirjoitti...

Heippa, nettikauppa on tarkoitus avata mahdollisimman pian.. Ulkoasun saaminen miellyttäväksi on kyllä liian vaikeaa meille, eikä se vaatteiden kuvaaminenkaan ole niin helppoa. Tuntuu, että valotus on jotenkin aina pielessä ja värit huonot :o(

Noita liloja sadetakkeja on koot 3-9/10, mutta rosaa sain vain 3 kpl 5/6. Yritän vielä saada muita kokoja, mutta eipä ne uskaltaneet luvata mitään...

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Mitä kokoa tuo 10 vastaa? meneekö 138 pitkälle? Meillä on yksi lilasta pitävä jolle tuo olisi kuin unelma. Entä minkä kokoisia saappaita on?
Minkä hintaisia ovat tuo takki, saappaat ja aikaisempi vihreäpilkullinen tunika?
Entä olisiko mitenkään mahdollista ostaa jotain jo nyt kaupasta ja sinä vain postittelisit ne kun kauppa on muutaman sata kilometriä liian kaukana...
Tai sitten pian nettiputiikki auki! =)
t.jeppeli

-Anni- kirjoitti...

Ymmärrän hyvin, itseäkin aina harmittaa vaatekuvien otto iltaisin salamalla kun värit ei toistu oikein jne. Mutta jos vaan saat rosaa pienempää, 3 tai 4, niin mä haluan varata sellaisen! Mulla ei kyllä ole noiden koista kokemusta, mutta 5/6 on varmaan meille iso ensi vuonnakin!

Pirjo kirjoitti...

Anni, pistän varaukseen ja ilmoittelen, jos satun niitä saamaan :o)

jeppeli, tuo koko 10 vastaa (muistaakseni) 140. Kaveri sanoi koosta 7-8, että on aika reilu, mutta itse en osaa sanoa. Saappaita on koot 28-34.
Muistelisin, että takki on 59,95, saappaat 29,95 ja vihreäpilkullinen 59,95. Pitää tarkistaa huomenna, etten valehtele :o)

Missä suunnalla asutte? Mulla on yksi kaveri itä-Suomesta täällä käymässä ja itse suunnataan todennäköisesti piakkoin Pohjanmaalle... Voit laittaa spostia pirjo.r.koivisto@gmail.com

Hanna kirjoitti...

No voi höh, kirjoittelin pitkät pätkät ja nyt se katosi johonkin. :Z

Kiva löytää täältä blogi-maailmasta "kollegakin"! :)) Mulla on nettikauppa ja pikkuinen myymälä (jota tosin pidän tällä hetkellä vain osa-aikaisesti auki), ja olenkin jo ihmetellyt eikö kukaan muu ole laittanut blogia pystyyn. Sisutuspuolellahan näitä yrittäjien blogeja onkin enemmän mutta lastenvaatteista en ole vielä löytänyt ketään muuta. Joten tosi hauska tavata! :)

Voi, siinä nettikaupan kanssa säätämisessä on kyllä oma hommansa - tuttua! Ja kun vuorokaudessa on vaan tietty määrä tunteja...

Ja nuo NoaNoat, iiik! Tykkään tosi paljon niistä aikuisten vaatteista ja yhtä ihania nuo lastenkin jutut näyttäbät olevan. Vähän jo innostuin tuosta lilasta sadetakista, onko se siis ihan kumipintainen vai käsitelty vedenpitäväksi?

Tea kirjoitti...

Jostakin tuhannen mutkan kautta tänne eksyin ja lukiessani huomasin, että oletkin sama Pirjo, jonka kanssa tein joskus mekkokauppaa alunperin huutiksen kautta.

Onpas ihana putiikki sulla aluillaan! Onnea matkaan!
Vaatteet näyttävät todella houkuttelevilta.
Toivottavasti saat nettiputiikin pian auki, että täältä Tampereeltakin käsin päästään shoppailemaan. Ja hei, kelpaa meille vähän keskeneräisempikin ulkoasu... ;)

Pirjo kirjoitti...

Hanna, sori olen unohtanut vastailla... Se lila sadetakki on sellaista öljykangastakin tapaista eli ei kumia, vaan käsitelty sateenpitäväksi. Saumat ei ole teipattu, ei siis kaatosateeseen ;o)

Tea, pitikin käydä vanhoja meilejä lukemassa. Taisin löytääkin sinut sieltä tuhansien meilien joukosta. Hauskaa, kun kävit "kylässä" :o)