sunnuntai 21. elokuuta 2011

Aaah ihanuus ;o)


Ok, nää on muotia.
Mä oon varmaan siis TOSI vanha,
mutta hihityksen jälkeen
mun pää täyttyi kysymysmerkeillä.

Pukeutuuko nuoret nykyään näin?
colitsihaalari!

Oon näistä aikaisemminkin kuullut,
mutta en missään nähnyt.
Päätellyt, että koko viritys on vain urbaanilegendaa...

16 kommenttia:

- A - d - é - a - kirjoitti...

Moi, kaupassa, Lindexillä?, nähnyt kyllä mutta en vielä kenelläkään päällä. Katson varmaan kahteenkertaan kun vastaan tulee. Aika kaameita! -Tiina

Marika kirjoitti...

Mä TIEDÄN, että jopa tosi-muotitietoiset aikuiset miehetkin pitää näitä, ainakin siis kotiasuina. Jos multa rehellinen mielipide kysytään, niin suorastaan huvittavan näköisiä, mutta mikäs siinä jos tykkää ;)).

Oliviah kirjoitti...

Joo ja aikuiset kuulemma myös, en tosin ole livenä nähnyt;)

Jessica kirjoitti...

Mun mielestä noi on somia, varsinkin niillä super muotitietoisilla miehillä:) Silti en never laittais tollaista potkupukua päälleni yleisille paikoille varsinkaan ;)

MrsAgatha/Sari kirjoitti...

Joo, kyllä pukee!
Näitä näkee välillä ihan kaupungilla... Kyllä mä ehkä kotivaatteeksi voisin huolia mutta en julkisilla paikoilla pitäis! :D
Ja ainakin Nelliinan vaatehuone-blogin pitäjän aviomiehellä on kanssa tommonen joten kyllä niitä pitää miehetkin kuten Marika yllä sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Jep..ja eilen huomasin, että Lindexin verkkokaupassa lastenkoossa nämä ovat LOPPUUNMYYDYT! Ei kyllä ole eikä tule meidän kaappiin :).Minusta aivan hirveät..siis todella..

Lastenpuotikupla kirjoitti...

Aika kamalia, ensä kevään/kesän hitti kuulemma. Tiedäpä sitten onko-ei ainakaan meillä:)
-mari-

jarna kirjoitti...

Mulla oli collegehaalari teininä!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, Stadiumissa noita oli aikuisten koossa, hih! Mä en varmaan vois pukea, kun tuli traumoja jo siitä, kun yläasteella oli päällä lappuhaalarit ja kävin vessassa ja sen jälkeen huomasin, että toinen olkain oli ollu pöntössä :D Eli tuon kanssa kun menee vessaan niin saa kääriä ison paketin jalkoihin :D Miesten tietty helpompi pissata vetskarin raosta :D

-Jassu- kirjoitti...

Heh, mekin olemme noita "aikuisten potkupukuja" näytteikkunassa nähneet ja ihmetelleet, että ostaako joku tosiaan niitä?? Veikkaan, että jossain nuorison festarireissulla menevät vitsinä. :-)

Tea kirjoitti...

Katselin itsekin yhtenä päivänä noita urheilukaupassa ja kyllä muakin hymyilyttää noi aikuisten vauvanvaatteet, mutta mä en varmaan vaan tajuu ja oon ihan kalkkis tai jotain ;) Ok, kotiasuna pitäköön ken tykkää (käydä tuon kanssa vaikka vessassa), mutta en minäkään ole törmännyt ulkomaailmassa ikuna.

Mirva kirjoitti...

Mä näin tuollaisen H&M:llä tänään.Eikä ollut edes teiniosastolla.Yäk =P

SiniK kirjoitti...

Ei tajuta täälläkään ei... Fleeceversio olisi varmaan ihanan lämpöinen esim. alkusyksystä mökillä, mutta en mä ikinä julkisesti näyttäytyis tuollaisessa :D Liian helppoa pukeutumista, sanon minä :)

(Niin ja jos ja kun joku mun oppilaista tulee tuollainen päällä kouluun, niin voi olla naurussa pitelemistä... ;) )

*riikka* kirjoitti...

:) Törmäsin viime viikolla paikallisessa ostoskeskuksessa aikuiseen mieheen, jolla tuollainen puku oli..hieman pisti silmään:) Ihan heti tuohon villitykseen (toivottavasti ohimenevään) ei silmä taida tottua:)

ellikki kirjoitti...

Kyllä noi haalarit (epävaatteet) on muotia, ostin omille teineille kun vaatimalla vaativat. Ja kyllä, haalari päällä kuljetaan, hyvä jos joskus saa sen pesuun. Itse kyllä tilasin norjasta niin oli vähän iloisempaa settiä saatavilla.

https://slakkline.keysecure.no/en/products/onepiece_-/splitpiece/

Kandee kurkata :)

Pirjo kirjoitti...

Heh, muotia tai ei, niin en mä vaan voi käsittää... :o)
Just samaa vessassa käyntiä mietin, kun anonyymikin. SIellä sitten hihat lilluu pöntössä (ei varmaan muilla, mutta ihan varmasti kävisi näin)...

Mutta kiva, että meitä on muitakin ihmettelijöitä!