perjantai 23. syyskuuta 2011

Kenzo Kids


Lastenvaatteita juu :o)


Isoin koko on mulle,
lähes 180 cm pitkälle,
ihan sopiva.

Samalla,kun shoppaan kauppaan,
niin itselle myös
Tälle tuli seuraksi kaulahuivikin

4 kommenttia:

-Anni- kirjoitti...

Toi sun ammatti on kyllä kiva ;) Jos mun jalat kestäis noin lyhyttä ja leveydestä mahtuis, niin tuo eka hamonen vois tulla mulle kanssa, aivan ihana!

Emmi kirjoitti...

Hih, pitäisiköhän munkin nyt panostaa siihen omaan vaatetukseen, kun teiltä saisi samalla lastenvaatteiden kanssa. :)
Mutta juu, oikein hyvältä näyttää, ei kyllä yhtään huomaa, että olisivat lasten puolelta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kivoja, mutta anteeksi vaan, eka hame näyttää aika kippanalta ja villatakin hihat aavistuksen lyhyiltä. Vai mitä mieltä olet itse?

Pirjo kirjoitti...

Anni - kyllä mä ajattelin pillifarkkujen kanssa, tai leggareiden, tuota tunikaa. Se on siis yksiosainen, ei pelkkä hamonen :o)

Emmi- on tää vaan kätevää :o) Tosin kaikilta valmistajilta ei voi yksittäiskappaleita tilata. Toisaalt aosalta voi tilata myös aikuisten yksittäiskappaleita, niin ei kaikki ole lasten ;o)

Ano- tuo ylin on tunika ja se on vähän sellanen pötkömallinen. Olen kiristänyt sitä hiusklipsillä taakse, kun ajattelin että ehkä otan vähän sivusaumoista sisään. Mutta en tiedä vielä, saapa nähdä..

Villatakin hihoihin olen todella tyytyväinen. Hihat on noin 10 cm pidemmät kuin esim espritin, Stockan oman merkin tai vaikka suurimmassa osasssa HM:n neuleissa on. Mulla on pitkät kädet ja olin supertyytyväinen kkun noin pitkähihaisen villatakin löysin :o)