keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Pahin takana!


Tältä meillä näytetään nyt
Lähes kaikki näpyt on jo kuivuneet ruvelle,
ja osasta on kuivunut rupi pudonnut pois.
Nyt toivotaan,
ettei jäisi paljon arpia.

Monen päivän nukkuminen on
tehnyt tehtävänsä
ja eilen Julia sammahti vasta puoli yhden aikaan yöllä!
Oli eilen aamulla vielä kuumeinen
ja nukkui koko päivän johonkin kuuteen saakka.
Herätessään ei ollut yhtään lämmin,
naureskeli & oli iloinen
ja leikki tyytyväisenä omassa huoneessaan.
Ja tosiaan sitä virtaa riitti
yli puolenyön!

Tänään myöskin ihan normaalin oloinen!
Ihanaa :o)


7 kommenttia:

darkangel1981 kirjoitti...

voi pientä, kyllä on ollut raju rokko, onneksi alkaa menemään ohi.

Iita kirjoitti...

Mulle tuli ihan tippa linssiin kun näyttää pieni niin kurjalta. On ollut varmasti rankka tauti! Kiva kuulla että olo alkaa kuitenkin jo helpottamaan :)

elly kirjoitti...

Voi pikkuista. Hyvä että on paranemaan päin. Näitä teidän kuvia katsellessa tulee VOIMAKAS halu hakea se vesirokkorokote omalle tytölle

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä <3

Meilläkin on eletty kolmen viikon ajan vesirokon kanssa. Ensin sairastui 3-vuotias tyttö, jonka rakkomäärä näytti yhtä pahalta kuin teillä:( Meillä iho tulehtui ja verenmyrykytyksen välttämiseksi vedettiin kova antibioottikuuri ab-voiteen kanssa. Onneksi siitä selvittiin, vaikka usko oli koetuksilla.

Tytön sairastaessa ehdin jo ajatella hyvin helpottuneena, että olin rokottanut eskari-ikäisen pojan aikanaa... No, vesirokko iski häneekin, rokotteesta huolimatta. Hän onneksi selvisi helpommalla: vaikka näppyjä oli paljon, oli tauti paljon lievempi.

Paranemisia!

Tania

Josefin kirjoitti...

Hui! Minä kun luulin että meidän nuorimmaisella oli paha vesirokko! Hänellä oli miljoona rakkulaa, mutta jostakin syystä kasvoissa ei montaakaan. Mutta niistä muutamasta mitä kasvoissa oli, jäi arvet, ne oli kai niin syviä sitten. Toivotaan tosiaan ettei Julialle jää arpia kun on noin paljon rakkuloita kasvoissa :(

Pirjo kirjoitti...

Joo, suosittelen rokotusta!

Josefin - Julialla oli kaikista vähiten kasvoissa.. ja siltikin noin paljon. Mä kovasti pelkään niitä arpia, mutta toivotaan parasta!

Pieni Lintu kirjoitti...

Moi!

Just kun kerroin että päikkärissä ollut vesirokkoa niin la-iltana eskarilaisella nousi kuume ja yksi näppy oli kaulassa. Aamulla oli kolme ja eilen illalla jo parisen kymmentä. Kuumetta on jotain 37.5-38 ollu koko ajan. Katotaa nyt kuin paljo noita näppyjä tulee vielä lisää, vielä aika lievältä näyttää.

..ja miten sitte pikkuveljelle tulee!?