keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Soviteltiin Didriksonsia
Emilialla tässä koko 90.
Itse on noin metrin pituinen.


Takista voisi olla kokoa isompi,
housuista ei.

Aina on mun mielestä seteissä näin,
että housut on reilummat.

Tykkän suorista lahkeista ulkoiluhousuissa.
Ja onhan näissä nepparit.

Ihastuin tähän vihreään väriin,
seuraksi kaipaisi vaaleanpunaisia rukkasia ja pipoa :o)

--
Mutta sitten tämä!!Takissa koko 100
Ihan täysin mun (nykyiseen) makuuni.
Kirkasta pinkkiä ja kirkasta vihreää.

Mitä ihmettä onkaan tapahtunut mun
ainaiselle pastellin hamstraamiselle...

Mutta, tuo vihreä on setti.
Ei ehkä kahta takkia tarvita..
Toisaalta, eipä kaksi takkia niin monta ole :o)
(tai onhan meillä viime vuodeltakin muutama,
kun on edelleen hyvän kokoisia...)

Julia mallaili Emilian vanhaa haalaria,
Minymo, koko 92.
Ihana pikkuinen hukkumassa yli-isoon pukuun :o)


Menee Emilialle vielä ainakin kevään,
toivottavasti syksynkin.


Julialle tulee varmaankin tämä:
Jos on yhtä reiluja kuin viime kevään,
niin koko 80 riittänee...

5 kommenttia:

Oliviah kirjoitti...

Minkä pituinen Julia on nyt? Meille ei Urholle mahtunut enää 86 cm Minymon haalari, kun kuukausi sitten soviteltiin (pituutta silloin aika lailla se 86) Sekä niska-haara mitta että lahkeet olivat liian lyhyet, ainoastaan hihoissa oli kasvunvaraa. Meidän haalari taisi olla syksyn mallistoa. Minymolla taitaa koot heitellä aika lailla, kun meillä isommalle neidille mahtuu edelleen Minymon kaksiosainen koossa 134 cm ja pituutta alkaa olla jo 155+

Jessica kirjoitti...

Toi minymo on kyllä hurjan nätti :) Viime vuonna kattelin sitä ja se oli ihan nou nou samoin lennen kukka takki... ja nyt vähän mietin jos menis kyseleen bobosta olisko sillä varastossa yhtä kukka takkia meille... Viime vuoden mallistot sytyttää nyt kun oikeastaan wheat, racoon ja mini a ture:lta tuli varteen otettavat ulkovaate mallistot ja nekin kovin sama tyylisiä kun joka vuosi...

Pirjo kirjoitti...

Oliviah -Julia on vissiin jotain 85 cm. Tai ainakin yli 80 cm. Ei olla vähään aikaa oltu neuvolassa... Silmämääräisesti Minymon tän kevään ulkoilu on reilua. Mutta aina se silmä ei ole oikeassa, pitää siis sovitella. onneksi tuo pienempikin tykkää vaatteista :o)

Jessica - en usko, että Bobolla sitä enää ois. Niitä mun mielestä monet kauppiaat kyseli lisää. Mutta ehkä jollain ois pieneksi jäänyt?
Meille ei nyt tullut Wheatin ulkoilua ollenkaan, kun oli liian samaa kuin viime vuonnakin. Samoin ei tullut MATin haalareita, kun oli samat värit kuin viime vuonna. Mä oon kanssa sellainen, kun kaipais aina vaan jotain uutta!

Jennies kirjoitti...

Jos puhutte siitä harmaasta Lennen kukkatakista niin sitä oli juuri maanantaina Sellon Bobossa Sembalo-tarjouksessa -50 % vaikka kuinka monta :)

Jessica kirjoitti...

Siinäpä se ongelma onkin myyjän kannalta... merkki on liian muuttumaton, joten ne voi hyvin ostaa aina alesta. Eli ymmärrän täysin miksi ei tullut.

Kiitos vinkista komensin oman isäni huomenna sinne kurkkimaan onko meidän kokoa jäljellä... Jos sieltä ei löydy täytyy käydä kysymässä tosta parin sadan metrin päästä olevasta bobosta jos niillä olis... Sain viimeksi kun juttelin omistajan (tai liikkeen pitäjä mikä se nyt liekään tossa ketjussa) kanssa käsityksen, että sitä takkia on jäljellä mutta ei osannut suoraan sanoa mitä kokoja ja ei ollut aikaa jäädä odottamaan, että käy kaivamassa varastoja :)